Boris bloggar, del 23

I MORSE VAKNADE VI LITE TIDIGARE. Men inte så mycket. Jag tror att extramatten sovit oroligt och att det därför vi vaknade. I vilket fall som helst så tyckte hon att mitt ben var bättre i dag och jag är ju pigg som attan så…

Trots det blev det bara en liten kortis tillmorgonpromenad. För jag ska fortfarande ta det lilla lugna som hon säger. Men inget ont utan att det bär med sig något gott, hehe. Extramatten behövde ta en sväng till husvagnen och eftersom jag inte får gå så långt så tog vi oss en cykeltur alla tre. Sitt fint, sade hon…

1_sittfint.jpg

Nu bär det iväg…

2_nubardetav.jpg

Det går väl ganska bra va? Fast korgen var i minsta laget förstås…

3_baggis.jpg

Jag vaktar området medan extramatten är inne och gör det hon nu skulle göra…

4_vartviskulle.jpg

I morgon fyller jag sju år – bara så ni vet!

9 kommentarer tillBoris bloggar, del 23

 • Bim

  —> Boris: Du är jättesöt när du sitter i extramattes cykelkorg! 😉

 • Bim> Ja, säg vad man inte ställer upp på för att behaga mänskligheten ;-O

 • Å så sött! Visst är det roligt med cykelutflykter? 🙂 Cyklar ni på Lekstorpsvägen där uppe? *känner igen mig lite svagt* Satt Boris duktigt då?

 • Anna> Japp du känner igen dig alldeles excellent! Han satt fint hela tiden utom när Woffe körde förbi och försvann, då blev han helt glaen av oro men så länge han håller sig tätt bakom är det helt OK 😉

 • Han ser ut att sitta lite långt upp? Ju längre ner han sitter ju mer stöd får han ju av sidorna på korgen *tips* Han behöver bara en tunn handduk eller nåt så att han inte fastnar med klorna, en kudde behövs inte, det är bättre han får mer stöd… tror jag alltså, men vem är jag att bedöma 😉

 • Anna> Din bedömning är helt korrekt. Jag kunde inte ha någon kudde för då vart det ingen plats kvar så jag lade i en handduk precis som du rekommenderade. Korgen är helt enkelt lite för liten han sitter jättefint och längst ner, men det är platsen som saknas 😉 Får se om jag kan hitta någon bättre korg i Varberg. Problemet är att våra cyklar iinte är gjorda för att ha korgar på…

 • Du kan ju säga till honom att lägga sig ner också, då blir det ju stadigare 🙂

 • Anna> Problemet är att det inte finns plats för att ligga ner… Han satt jättefint hela vägen med de förutsättningar som gavs.

 • Duktiga Boris 🙂

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>