Boris bloggar, del 20

PHEW! VILKEN VÄRME!! I morse väckte jag extramatten 06.30 för jag var faktiskt pinknödig. Jag buffade på henne tills hon slog upp sina ljusblå 😉 Det blev en runda i trädgården tills jag blev nöjd och sedan somnade vi om så gott igen. Nästa gång var det extramatten som väckte mig i min skönhetssömn och då var klockan 09.30.

I dag var det extrahussen som tog morgonrundan med mig och extramatten gjorde i ordning frukost under tiden. Jag var så duktig och åt upp hela portionen och extramatten blev helt överväldigad av glädje.

Sedan skulle det åkas på affärsrunda, fy vad tråkigt! Men vi besökte en hundaffären i Alingsås och det var ju roligt förstås. Det luktade så gott därinne!. Dom skulle köpa mig en ny vattenskål för resor för jag dricker nämligen inte i den ihopvikbara som dom har. Så nu fick jag en sådan som jag är van vid fast en häftigt silvergrå sak. Sedan smusslade dom med något och jag misstänker att det är min födelsedagspresent – hihi!

För övrigt har det inte hänt så mycket. Extramatten tyckte lite synd om mig nu ikväll så jag fick duscha med henne och gud i himlen var gött det var efter den här varma dagen. Jag blev som pånyttfödd igen och tog en repa med ankan på baksidan…

1_ankan1.jpg

Här ser ni mig ny, nyduschad och fräsch som en nyponros…

2_ankan2.jpg

Ta den om du kan extramatte!

3_ankan3.jpg

Matte ville se en bild på nya badleksaken så då får hon väl det då. Vi har köpt en till Ila också och den har vi med oss när vi kommer hem. Fast du, nu längtar jag nog ine hem längre för på söndag ska vi åka till Varberg!!!

5_skoldpaddan.jpg

Nu blev jag så där trött igen…

5_vilarmig.jpg

Jag undrar just om det är någon idé att jag kommer hem till tävlingen jag är ju jätteotränad nu?!

11 kommentarer tillBoris bloggar, del 20

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>