Boris bloggar, del 18

NU ÄR DET BÄST ATT HÅLLA KOLL PÅ DELARNA HÄR alltså för annars gör min nya kompis det alltså. Härom dagen hade jag hoppat över del 15…och det fick jag minsann veta 😉

I dag tror jag att jag är trött på alla avsked! Men vi tar det från början. I morse fick jag väcka extramatten vid halvtiotiden för då hade jag sovit klart. Nån måtta får det väl ändå vara! Vi gick upp då, extramatte och jag, och jag tog som vanligt en första kissrunda i trädgården samt kollade säkerheten då förstås. Inga skator i sikte!

Sedan rantade extrahusse i väg med mig på den ”riktiga” morgonrundan för extramatten hade stora sår på sina stortår efter gårdagens morgonrunda. Jamen hallå, vad är dom gjorda av dom där tvåbenta?

Nåväl, det går lika bra med extrahusse så för den saken skull finns inget att klaga på.

När vi kom tillbaka var det dags för frukost för oss alla. Steffanie och Peter hade också vaknat. I dag åt vi frukost på altanen. I bland tror jag dom är lite snurringa…vi brukar ju äta den på framsidan. Men skitsamma – det var gott!

Sedan satt dom vid dom där konstiga platta sakerna igen. Extramatten förklarade för mig att dom redigerade hennes pappas 80-årsfilm.

– Kan ni verkligen inte göra sånt när jag har åkt hem, svarade jag då.

Men se det gick inte för det visade sig att dom kunde inte överhuvudtaget utan fick hjälp hela tiden av Peter och Steffanie

1_filmredigering.jpg

Ja, sedan kommer vi till det som jag inte gillar dårå. Alla dessa avsked! I fredags fick jag ta avsked av David eftersom vi inte skulle jobba mer. Jag har ju inte den blekaste aningen om när jag får träffa den trevlige snubben igen! Och nu, ja nu skulle helt plötsligt Steffanie och Peter åka hem dom också!

Så det blev stora avskedet ute på gatan/parkeringen utanför hundkojan…

2_avsked.jpg

Jag försökte vinka så gott jag kunde…

3_borisvinkar.jpg

Och när bilen svängde ut från garageinfarten till hundkojan så ylade jag så hela kvarteret stod givakt…

4_neeej.jpg

Gissa vad som hände sedan? Efter middagen satte dom sig bägge två, nästan mitt på ljusa dagen, och tittade på film! Taskigt nog såg dom Walk The Line som handlar om Johnny Cash och den har jag ju redan sett. Men extramatten bölade som en gris och jag hörde när hon sade till extrahussen:

– Det är då märkvärdigt att våra barn ska tala om vilka filmer vi bör se fast det egentligen borde vara tvärtom! Dom har ju inte vuxit upp med Johnny Cash!

Ja efter det, för att döva sitt dåliga samvete, blev det kvällspromenad med bollkastning…

1_bolljaga1.jpg 1_bolljaga2.jpg

Och eftersom jag älskar att jaga boll så sprang jag som en gnu tills dom tröttnade. Det var bra att extrahussen var med i dag för han kastar mycket längre än extramatten…

2_luring.jpg 2_togden.jpg

8 kommentarer tillBoris bloggar, del 18

 • ÄNTLIGEN! Trodde nästan jag skulle behöva komma hem med en dvd och tvångshålla er i vardagsrummet för o se den 😉 Visst var den underbar???? Det var så starkt, jag har haft filmen gnagande i huvudet jättelänge efteråt. 🙂 Vad tyckte pappa då som är cash-fan sen länge?

 • Anna> Han tyckte att han hade tur som träffade den underbara tjejen som fick honom ur eländet med droger. Jag tycker som du att filmen var stark och den kommer att gnaga i min mage länge efteråt. Jag är dock glad för tipset 😉 *Kram*

 • Bim

  —> Hahaha! Jag bölar nog värre! Jag gråter till och med till reklamfilmer! Och till Allsång på Skansen ibland! I dag gjorde jag det när de sjöng ”En kväll i Juni”! Jag blev så otroligt rörd då.

 • Bim

  SJÄLVKLART så är jag din kompis! 😉

 • Bim

  Angela, din blogg uppför sig konstigt för mig! Först kunde jag inte kommentera. Sen kunde jag kommentera det du hade skrivit till mig. Nu kan jag inte längre se det du hade skrivit. Konstigt…

 • Bim> Phew! Säger Boris blev riktigt orolig en stund över kompisskapet 😉

 • Bim> Ja, det var verkligen märkligt för jag så det också och när Anna mailade att det inte gick att kommentera tog jag upp inlägget och sparade om det igen. Vet faktiskt inte vad som hände men nu har jag återskapat så gott jag kan…

 • Bim

  Ja, mina kommentarer ovanför ser ju lite konstiga ut när man inte ser dina kommentarer som jag svarade på! 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>