Boris bloggar, del 17

DET RINGDE PÅ DÖRREN redan havtio och jag for ju upp som galning och skällde på ytterdörren. Det var tidningsbudet som ville sälja GT! Extramatten köpte ingen ens så där blev skönhetssömnen störd till ingen som helst nytta!

Vi tog oss i alla fall, efter den brutala uppväckningen, en morgonpromenad. I dag blev det Hörnmosserundan så vi var borta i över en timma. När vi kom tillbaka kom äntligen Steffanie och Peter tillbaka. Egentligen skulle dom jäklarna ha lämnat mig ensam i dag för att gå till Liseberg men grannen här berättade för extramatten att dom hade hört mig i går när jag var ensam och övergiven så det blev inget Liseberg och jag slapp vara ensam igen. Hehe!

Det är så tokvarmt ute så jag orkar knappt promenera men det blir säkert bättre till kvällsrundan. Nu ska alla vara hemma och jag känner mig nöjd.

I morgon åker Steffanie och Peter hem till Malmö igen och jag hoppas att vi kan åka till Varberg men det finns inga campingplatser lediga någonstans utefter kusten så jag vet inte vad det blir då.

7 kommentarer tillBoris bloggar, del 17

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>