Boris bloggar, del 16

DET VAR TUR JAG INTE VISSTE på morgonpromenaden att det skulle bli en sååå tråkig dag som det blev denna lördag!

Det började ju så bra med att Steffanie och extramatten tog mig på promenad. Sedan blev det frukost med hela familjen. Det är mysigt när vi är så många kring bordet! Gästerna är bra snikna dock – ingen tappade det minsta av frukostbordets läckerheter på golvet!

Japp, så långt var allt väl. Men helt plötsligt blev jag inputtad i bilen för extramatte skulle till Lerum och köpa en bukett blommor till sin farsa som fyllde 80 år i dag. Extrahusse och jag stannade kvar i bilen när hon rusade in och köpte blommorna.

Sedan hade vi inte hunnit mer än hem förrän Steffanie och Peter gav sig iväg till Trollhättan! Vad tusan ska dom där och göra? Som lax på löken blev jag lämnade helt ensam och övergiven av extramattarna också några timmar senare. Visserligen fick jag ett märgben men ändå! Dom drog helt enkelt iväg på 80-årskalas och här fick jag sitta ensam. Fy vad tråkigt!

4 kommentarer tillBoris bloggar, del 16

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>