Boris bloggar, del 10

DET VAR EN LÅNG OCH TRÅKIG DAG på jobbet – jag trodde aldrig dagen skulle ta slut. I och för sig så var kiss- och bajsrundorn något bättre i dag för min extramatte tog mig till en gräsplätt som ligger mellan Gamla Ullevi och Trädgårdsföreningen. Men det var jobbigt att ta sig dit. Vi fick stanna stup i kvareten för invänta någon gubbe, grön tror jag hon sa att han var. Men herregud dessa stadsmänniskor! Varför ska allt vara så märkvärdigt. Jag såg inga gröna gubbar någon gång men extramatten tycks ha gjort det. Vem vet hon kanske ser rosa elefanter också 😉

Och nu kväll har vi varit på långpromenad till Annersjön och jag har badat! Tyvärr blir det inga foton i dag. Jodå, batterierna var fyllda det var dom och foton har det tagits. Men, och håll i er nu alltså, gissa var sladden är? Just det på jobbet! I morse hörde jag henne muttra att nu får VI (ja, hon sa vi) inte glömma sladden i dag i fall vi tar några foton på jobbet och du vill blogga. Men hallå eller!? För det första har JAG aldrig glömt någon sladd varken här hemma eller på jobbet och för det andra så orkade jag inte blogga på dagen i dag för jag har mest slappat hela dagen i min bur. I dag fick hon banne mig läsa alla Unixloggarna på egen hand!

Jaja, vad annat kan man vänta sig när man måste umgås med gamlingar? Ni får helt enkelt vänta tills i morgon med att se foton när jag simmar. Sorgligt men sant.

I dag hade min riktiga Matte skickat hit min sele så det låg ett fodrat kuvert i brevlådan till mig när vi kom hem. Extramatten sade att jag kunde bära in det själv eftersom det var till mig. Det gjorde jag också men stannade till vid rabatten utanför dörren och lade ner kuvertet där och pinkade på det. Då blev hon alldeles förfärad men det var ju mitt kuvert. Klart jag måste markera ordentligt att det faktiskt är mitt och till mig. Konstiga är dom, den saken är klar. På henne lät det som om dom aldrig pinkar på några kuvert! Hur i jösse namn kan dom då hålla reda på vilka som extramattes och extrahusses? Jag fattar ingenting.

Men det var bra att min sele kom för då kan dom använda långkopplet när vi ska gå på långpromenader som den vi just gjort till Annersjön. Där kör en massa bilar hela tiden och det finns inget trottoar så där får jag gå i koppel.

Nu har jag precis ätit min kvällsmat. Jag har kört med min extramatte i dag och åt ingen frukost av det torrfoder dom åkte till Blå Stjärnan och köpte i går. Hon blev alldeles hispig när jag inte åt och ringde min riktiga matte. Till lunch stod det uppblötta torrfodret kvar och jag fick burkmat från den burk som hon öppnade i går till lunch. Men som sagt, nu ikväll har jag ätit av torrfodret och nu sade jag till henne att inte låta det ligga så länge i blöt och då smakade det mycket bättre.

Man ska tydligen behöva lära dem allt!

6 kommentarer tillBoris bloggar, del 10

 • HAHAHAHAHAHAHA JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR! Jag skrattade högt över hela avdelningen här åt Boris pinkeri 😀 😀 😀 Fick förklara för mina arbetskamrater vad som var så roligt 😀 😀 😀 *FNISSAR* *skratt* Fy så dumt…. 😛

  (bra att han äter nu, det går nog ingen nöd på honom om han missar ngn måltid annars) 🙂

 • Bim

  —> Angela: Med risk för att hela tiden upprepa mig så måste jag ändå säga att du skriver fantastiskt roligt!!! 🙂

 • Anna> Ja, jag blev så himla glad att han åt så nu har jag frivilligt kastat bollen minst 50 gånger på baksidan av trädgården så att han fått springa av sig lite. När jag frågar om jag ska kasta igen så ger han mig bollen i näven 😉

 • Bim> Du kan aldrig upprepa dig för mycket. Jag blir lika glad varje gång jag får beröm och godkännande från dig. *Kram*

 • Bim

  —> Angela: Du vet att du är, och har varit länge, och förmodligen kommer att vara, min favortiblogg nummer två! Nummer ett är ju självklart Jenny! Men du är en mycket, mycket god tvåa! *Kram*

 • Bim> Fnissar generat 😉 *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>