Boris bloggar, del 1

HERREMINJE, min extramatte tar alla ord på fullt allvar! Jag kommer snart till det men vi tar det från början. Hon rusade in, när ni hade åkt, och kollade på nätet när Blå Stjärnan hade öppet och jag trodde hon skulle svimma. Det stod att man bara kunde köpa foder månd – lörd 09.00-18.00!! Då ringde hon dit och det var en telefonsvarare som sade att man kunde ringa på en jourtelefon som kostade 40 spänn i minuten om man hade en sjuk hund. Men herrejisses jag är ju inte sjuk bara hungrig i morgon! Då rusade hon till Woffe och sade att det går inte att köpa foder till Boris förrän på måndag! Vad ska jag göra??

Nåväl, hon fick lugnat ner sig till slut och tog fram kyckling ur frysen som hon ska koka till mig i morgon när den tinat. Det är lugnt försökte jag säga men hon blir ju så lätt hispig!

Ja, när hon hade diskat klart efter middagen som vi åt tillsammans innan ni smet i väg så blev det i alla fall en promenad med oss tre. Jag testade deras tålamod lite genom att äta på varje grässtrå på vägen så det blev ingen lång promenad men det var lika bra det för jag orkade bara inte…

När vi kom hem sade hon, extramatten alltså, att min matte hade sagt att jag skulle badas. Hon tar banne mig allt bokstavligt! Men i och för sig…

1_dusch.jpg

Det var ganska skönt efter den här varma dagen men människan hade ju inte ens lite hundshampo hemma utan tog vanligt människodito så nu går jag runt och luktar fjolla! Ska jag stanna här får hon banne mig köpa hem riktiga prylar…

2_skont.jpg

Vad hon inte hade räknat med var att jag skulle bli så uppiggad efter badet att jag nästan fick rena rama dårpippin…

3_tokig.jpg

Jag greppade tag om min ”favvoboll” och löpte amok i minst en kvart. Hon stod helt förstummad kan jag säga…

4_tokigigen.jpg

Vad jag däremot inte hade räknat med var att hon inte ens hade en riktig borste… Tror du inte på fan, ursäkta ordvalet, att hon tog en människohårborste och kammade mig med!

Nåja, hon har utlovat en promenad innan sänggång så… ja, säg vad man inte får utstå!

10 kommentarer tillBoris bloggar, del 1

 • Ahnna

  Hej Boris!

  Jag vet hur det är för min matte duschar mig med Yes diskmedel pga hon påstår att hundschampo luktar skit. Och en gång så tog hon fjollschampo och balsam.Inte nog med det JAG HATAR VATTEN, dricker det bara; jag hatar när det regnar. Kanske du och Jag Skulle bilda en klubb (LFÄiK ) Lukta fjolla är inte kul. Men jag tror du har det bra ändå.

  Blöta hundpussar från Urre

 • Tur att det är ca 10 år mellan de gånger jag är hundvakt.

 • Urre> Ja, hon gör så gott hon kan min extramatte 😉 Du vet hon är ju inte så van vid att ha ansvaret själv. Får se vad hon hittar på för tokigheter i morgon!

 • Bloggblad> Så tycker ju inte jag då förstås. Det är en sann lycka ha Boris här. Han är så go och kelig och inte nog med det – jag vaknar på morgonen av att jag blir pussad över hela ansiktet och inser genast att det kan ju bara inte vara Woffe (efter 35 år)! Nu har vi precis tagit sista kvällspromenaden pch det kan jag garantera att jag inte hade gjort utan Boris 😉

 • Men jisses vad fin och fräsch du blev efter badet! Och vem behöver hundschampo? Berättade du inte för mormor att vi använder Family Fresh till dig här hemma? 😉

  Mamma-> Han är så söt när han blir sådär tokig efter att ha duschat 😀 Samma när han har badat ute i sjön eller havet 😀

 • Bim

  —> Boris: Det ska bli jättekul att följa din dagbok under veckan hos Mormor och Morfar! 😉

 • Anna> Va?! Family Fresh, här fick han åtminstone Nivea Care Shower…

  Jag blev faktiskt lite rädd när han blev så tokglad efter badet, trodde först att han var arg på mig 😉

 • Bim> Ja, du anar inte vad jag kör med dem 😉

 • Bim

  —> Boris: Det är bra! Fortsätt med det! 😉

 • Bim> Jo, jag ska allt hålla dem i gång. Men jag får ta ett snack med Matte när jag kommer hem för hon sade att detta skulle vara semester!! Det krävs en korrigering på ordvalet här alltså…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>