Nu har det hänt igen!

FÖR ANDRA GÅNGEN PÅ ÅTTA DAGAR…fast jag lovat mig själv att det inte skulle bli så här! Vadå, jo att jag sklippar simningen för att jag ska skynda mig till jobbet. Förra gången var det en windows 2003 server som skulle in i den nya domänen. En viktig server så jag kände pressen att ha testat så allt funkade efter migreringen innan 08.00. Det gick bra!

I dag, på väg till simhallen, kom jag på att jag hade glömt skriva och skicka ut agendan till det möte jag skulle ha redan 09.00. Då blev pressen och stressen för stor – jag hoppade simmet och gick till jobbet.

Agendan blev klar!

Nu, när jag sitter här efter en superjobbig (men rolig, tro inget annat för all del) dag så kommer verkligheten i kapp: Du skulle ju inte göra så här emot dig själv! Nej, just det och ändå händer det?

Gjort är gjort men jag tror minsann att jag får skärpa till mig. Det kommer att vara så här hektiskt en lång tid framöver, minst fram till juni -06, och då gäller det ha respekt för sig själv och de mål man har satt upp.

2 kommentarer tillNu har det hänt igen!

  • Det där känner jag igen så väl. Jag jobbar över och hinner inte till träningen och ursäktar mig med att det är ju ändå jobbet jag försörjer mig och familjen på.

    Men att träna är hur viktigt som helst. Jag vet.

  • RS (fd Chadie)> Ändå skönt att höra att det finns fler än jag som sätter hälsan i andra hand 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>