Nä, det tror inte jag på…

INTE ETT ÖGONBLICK – ATT ENSAM ÄR STARK! Jag saknade Woffegubben gruvligt i bassängen i morse och på gymet nu i kväll. Framförallt efter att jag pratat med honom på telefon innan och han lät ynklig som en liten fågelunge. Då var det inte bara febern utan ett kraftigt migränanfall som hade hemsökt min stackars Woffe – som om det inte var nog med feber…

På gymet körde jag 20 minuter uppvärmning och 1 timma styrka samt 1 timma motion efter det. Det var med viss tvekan, kan jag berätta, att jag gick dit överhuvudtaget i dag. Och det berodde inte bara på att jag saknade Woffe som sällskap och trogen gymkompis. Nä, i morse när jag vaknade av klockskrället så kändes mina armar som om jag aldrig mer skulle kunna göra minsta rörelse med dem. Naturligtvis sviter efter fönsterputsningen men ändå förvånande. Hur i hevete, ursäkta svenskan, kan det finnas muskler i mina armar som inte får sig en duvning var gång vi är på gymet?? Det är för mig obegripligt.

Simningen var lika pestig den i morse men jag lyckades få till en sjuhundring. Och eftersom min färdtjänstchaufför låg hemma så fick jag färdtjänsta mig själv och då blev det ingen promenad från simhallen till jobbet.

Det såg mörkt ut med stegeriet i dag också men jag lyckades med timman motion på löpbandet samt uppvärmningen i alla fall få ihop 16 170 i dag. Därtill kan jag sedan räkna om simningen så det ser riktigt bra ut men det har det verkligen inte gjort de senaste dagarna så det finns att ta igen om man säger så…

Och i morgon kommer en ny dag. Tyvärr är nog inte Woffe fit for fight redan då så det blir till att åka ensam och simma ensam. Men kanske på onsdag…

2 kommentarer tillNä, det tror inte jag på…

  • hihi du får be gymmet köpa in en fönsterputsmaskin! finns det roddmaskin och löpband så… 😉

    stackars pappa!!!!!!!!!!! skönt att han är duktig och stannar hemma och kryar på sig i alla fall. hoppas han får sovit lite stackarn. krama från mig!

  • Anna> Ja, men det är ju STRÅLANDE…ska genast lämna in önskemål. Har precist pratat med sjuklingen och det verkar lite bättre i dag. *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>