Mörkt

DET HANN BLI MÖRKT INNAN jag jobbade klart. Vilket i och för sig inte störde den nästkommande aktivitet för dagen. Vi åkte nämligen och ”hälsade” på mamma. Nej, det var att hitta i kolsvartet som var det störande i processen…

1_mamma.jpg

Storebror hade redan varit där och satt upp sin egenkonstuerade ljushållare och jag tände lyktan i marknivå. Det blir mycket vackert på kyrkogården en dag som denna. Mamma ”ligger” i en slänt och effekten blir enorm när det lyser många ljus.

Stackars Woffegubben han fryser, snorar och har ont i knoppen. Förkylning på gång! Ja, och nu är det sängen som gäller för hela familjen fast Woffe ligger förstås redan!

4 kommentarer tillMörkt

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>