Konversation

PÅ VÄGEN HEM beklagar jag mig att jag är sååå trött och frusen. Det blev inget Valhalla i morse för någon bussj*vel hade problem att ta sig ner i Tingsdatstunneln så det var kö på E20 strax efter vi passerat Partille! Inget sim och ingen promenad från Valhalla men det tog 1 timma (!) att komma till jobbet!!

Regnet har öst ner hela dagen! Därav lämnade jag inte byggnaden ens för en lunchpromenad i dag. På vägen hem säger alltså Woffe:

– Nä, nu åker vi hem och tar en promenad!

– Aldrig i livet säger jag, jag har så’n träningsverk i armarna så jag vill helst bara krypa ner i sängen. (Gjorde lite andra övningar på gymet igår)

Därefter var det tyst i bilen…tills jag funderat en stund och sagt till mig själv att det är klart att du klarar en liten promenad innan sänggång. Så jag vänder mig till Woffe och säger:

– Vad menar du med promenad?

Han svarar:

– En Gråborunda.

Jag undrar:

-Vad är en Gråborunda?

Han svarar:

– Vet du inte det? Man går upp till Lingon&Blåbär, förbi kyrkan och därefter runt Lekstorp så förbi Lilla Kiosken och förbi hyreshusen så vi kommer ner till ”oss” igen.

Jag funderar…och svarar efter en stund:

– Jo, men det verkar vara en vettig sträcka. Jag måste göra något åt mitt katastrofala stegantal i dag.

Han svarar:

– Jag borde lära mig att vara tyst!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>