För övrigt

OM MAN NU BORTSER FÖR NYA FÖNSTER i huset där hemma vid så händer det inte så mycket. Jag har tillexempel inte simmar på hela veckan förrän i dag. Har helt enkelt inte haft lust så jag har surat i bastun med Woffegubben simmat och sedan har jag promenerat till jobbet. I onsdagsmorse tog jag en extra lång promenad och gick via Avenyn vilket kan vara mysigt så i tidiga morgontimman.

Promenaden i morse från Valhalla, då jag faktiskt tog mig i kragen och simmade dessutom, blev inte lika angenäm. Det fullkomligt öste ner! Jag måste väl erkänna att jag stod vid bilen en stund innan jag beslöt att gå i alla fall. Men jag sade till mig själv:

– Du är väl inte gjord av socker så lite vatten bör du tåla!

Jaha, det hade jag inget bra svar på så det var bara till att traska iväg som vanligt. När jag var nästan framme och skulle passera det sista övergångstället kom en buss farandes i hundra knyck genom en jättevattenpöl och dränkte mig från topp till tå. I och för sig var jag inte särskilt tott efter promenaden men ändå!?

I tisdags var vi på gymet och trodde väl att det skulle vara lite mindre folk än det brukar vara på måndagar men det var det inte!

I dag skulle vi dit igen men nu i eftermiddags fick jag en mejl från Woffegubben där det kort och gott stod följande i rubriken:

”Ska vi hoppa gymet i dag?”

Och sedan i mailet:

”Jag är skittrött och i morgon blir det sent!

Då ska vi vara på alärten!

Kramizar!

Woffe”

Mitt korta koncisa svar blev:

”Övertalad”

I stället ska vi åka till Hermanssons Bygg (det är den firman som byter våra fönster) och titta ut en ny dörr. Dörren som går ut mot altanen. Nu när fönsterna är bytta ser den lite gammal och torftig ut så det skulle vara som pricken över i om vi kunde få en snyggare.

I går kväll var jag, som redan nämndes i förra inlägget, och spelade bowling. Vi var ett stort glatt gäng och jag var den enda som lyckades slå noll poäng fem gånger på raken. Men kul var det och lite gott att äta och dricka gjorde inte kvällen sämre på något vis. Däremot tror jag inte att jag får följa med någon mer gång 😉

Och i morgon är det halv dag – får se hur det blir med den saken. Nu ska jag skriva protokoll från dagens möten innan jag så smått börjar dra kosan mot hemtrakterna.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>