Vad har hänt

MED MINA SKRALTIGA BEN? Jag hade bestämt mig för att försöka mig på en joggingtur i dag men regnet fullkomligt öste ner när jag slog upp mina ljusblå i dag. Jag satte då istället igång med lite arbete här hemma. Tvättade och tog in dyblöt tvätt från torkvindan som hängt där sedan i torsdagskväll 😉

Jag startade rensningen mot databasen (hemifrån men på jobbet) som jag normalt brukar göra på söndagar annars. Ja, så fick jag tiden att gå…

Minsann lättade regnet och solen tittade fram lite försiktigt. Då hoppade jag in joggingkläderna och hängde på mig hela utrustningen bestående av Ipod, pulsmätare samt stegräknare 😉

I dag blev det jogging upp till spåret, ett varv på spåret och därefter joggning hem igen. Fantastiskt – ingen värk i benhinnorna!? Kan det vara fenomenet att jag börjat stretcha? Undrar just? Fast å andra sidan är det den enda förändringen jag gjort i min livsföring 😉

Joggingturen blev 1 timma, 28 minuter och 23 sekunder lång och det är den längsta tid jag någonsin joggat!! Jag försökte stretcha lite när jag kom hem men har svårt för vissa stretchrörelser där jag helt enkelt behöver hjälp av Woffegubben, t ex att sträcka ut framsidan av låret. Jag kan inte få upp benet mot rumpan utan hjälp. Vad det beror på vet jag inte men jag misstänker att det har med reumatiska värken att göra. Nåväl, jag gjorde de stretchrörelser jag klarar på egen hand så det får duga så.

Snart ska jag nog anmäla mig till Tjejmilen 😉 och jag har för avsikt att här och nu utmana BIM och Snurr att anmäla sig oxå…

Nu ska jag ställa mig och stryka 🙁 och regnet formligen vräker ner igen – snacka om att jag hade tur som en tok på joggingturen. Några droppar landade på mig och det var bara skönt, men nu skulle jag inte vilja vara ute.

5 kommentarer tillVad har hänt

 • Hjälp! Hjälp! Hjälp! Vågar jag verkligen att anta utmaningen!? Måste nog fundera på det här…

 • Snurran

  …Men man kan ju GÅ tjejmilen också va?..Måste fundera på det där ordentligt..

  Kram

 • Snurr och Britt-Marie> Klart ni vågar, ni är ju uga vackra flickor i er bästa ålder – annat än den här gamla tanten 😉 Sista anmälan är 30/6… Det skulle vara jättekul om vi kunde flåsa oss runt milen tillsammans. *Kramar*

 • anna

  Vad DUKTIG du är!! Jogga SÅ länge! Borran hänger nog gärna med på en tur i veckan! 🙂 Jag kan coacha från bilen… 😛

 • Ahh, du är en snäll flicka du! Jag måste ju träna mig på att springa så lång tid som Tjejmilen kommer att ta – men där är jag väl inte ännu. Borran får gärna hänga på om han nu inte tycker att det går för långsamt men då hoppar han väl in i bilen 😉 Ska han vara kopplad då eller hur gör man när man joggar med hund? *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>