Tiokilometaren

BLEV DET I MORSE PÅ JOGGINGTUREN. Japp, jag klarade 10 km utan att ambulansen behövde komma 😉 Det känns bra kan jag lova med Tjejmilen i bakhuvudet. Sedan inser även jag att en joggingtur på 10 km inte räcker men detta var den första och den viktigaste för min del eftersom jag betvivlat att jag skulle klara det!

Här är verkligen ljuvligt och jag hoppas att vi kan åka hit fler gånger.

När jag gav mig av i morse hade jag inte riktigt bestämt vilken sträcka jag skulle ta. Väl framme vid tavlan, som visar alla spårlängder och vilken markering man ska följa, fick jag lite ångest. Milen klarar jag nog inte tänkte jag men femman har jag ju sprungit här förut (när jag var på konferens i maj) så det får nog bli den – tänkte jag… Sedan visar det sig att femman och milen följs åt en bra bit (innebar att jag kunde ångra mig) och när spåren gick skilda vägar, vet inte riktigt hur långt jag hade sprungit då, så bestämde jag mig i alla fall för att testa milen.

1_9kvar.jpg 2_8kvar.jpg

Jag tycker att det är himla fyndigt med skyltarna som talar om hur långt man har kvar…

3_7kvar.jpg 4_6kvar.jpg

Vissa sträckor var ”långraka”…

5_langrak.jpg

Ååå, det går framåt…

6_5kvar.jpg 8_4kvar.jpg

Och ibland var det ett kalhygge…

7_kalhygge.jpg

Nu börjar jag känna mig lite stolt…

9_3kvar.jpg 11_2kvar.jpg

En och annan skön backe…

10_backe.jpg

Liksom det ibland övergick till en mindre stig…

12_stig.jpg

Här är underverket, masten i bakgrunden, som gör att jag kan uppdatera med hjälp av mobilen…

14_underverk.jpg

Här känner jag mig inte lika pigg längre men lyckan över att klara milen gör att det kommer att funka 1 km till…

1kvar.jpg

Fantastiskt! Jag har klarat milen och både tid och temp är på min sida ;-)…

16_1027.jpg 15_19grader.jpg

Pulsen är på topp…

17_puls.jpg

Woffegubben har vaknat när jag kommer ”hem” och tar ett foto på en riktigt trött och rödmosig kärring…

18_hemma.jpg

Efter dusch, välbehövlig dito, blir det frukost som smakar himmelskt!

19_frukost.jpg

2 kommentarer tillTiokilometaren

  • anna

    Oj!! Vad härlig runda det verkade var, måste vara skönt att springa på så mjukt underlag. Riktigt ser hur det fjädrar på stigen där! Vad DUKTIG du är!! 🙂

  • Anna> Ja här är verkligen fint. Jag tänkte på Boris och Ila också för det finns en liten sjö som dom kunde bara i efter joggingturen. Tack för berömmet – du är min personlige ”påhejare”. *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>