Snopet

DET BLEV INGEN FÄRDTJÄNST för Woffegubben ringde och sade att han kommer med sista bussen. Då tänkte jag vara en snäll och omtänksam hustru så jag gick ner till busshållplatsen för att möta honom. Det var bara det att jag kom lite för tidigt så jag gick en extra sväng med noga koll på klockan. Bussen skulle komma 23.55. Jag traskar alltså en bit till och när jag var cirka 5 minuter bort svänger den rackarns bussen runt hörnet och då har jag 5 minuter att ta mig tillbaka… Så vitt jag vet har den bussen aldrig kommit 5 minuter före utsatt tid innan!?

Nåväl jag hann i kapp honom, i alla fall innan vi var hemma 😉 Ja och på så vis snek jag till mig några steg till i dag så därför justerar jag nu:

Söndag – 19 533

Och då påverkas ju, klart som Amen i kyrkan, veckans slutresultat som nu då slutar på 88 020 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>