Smiter lite tidigare

ETT SÅDANT VÄDER KAN MAN bara inte missa…så jag smet i väg 1 timme tidigare från jobbet i dag. Fast egentligen berodde det på att jag skulle till frissan och klippa mig men å andra sidan kom jag hem lite tidigare pga det. Den tiden spenderade jag i trädgården med att rensa ogräs på baksidan som jag borde ha gjort för länge sedan. Nu är det dock fint – så länge det nu varar. Egentligen borde jag klippa gräset men lite kul ska vi väl ha i morgon också…

Naturligtvis körde jag i gång tvättmaskinen av samma anledning – det fina vädret alltså. Det går inte att komma i från att det är ljuvligt att kunna torka tvätten ute – speciellt om det är lakan och påslakan som är intill dödens trist att ha på tork inomhus. Åtminstone i min lilla fjompiga tvättstuga!

Två glädjeämnen i dag – det är inte dåligt! Lilla Mönsterbarnet har fått en praktikplats – hon ringde och berättade det och var jätteglad. Det är hennes ömma föräldrar oxå. Sedan ringde hon igen, några timmar senare, och berättade att Oskar klarat sitt teoriprov på körskolan. Dubbelt grattis till er bägge! Det är enkelt att vara förälder och blivande svärförälder 😉 när ungarna lyckas med det dom har föresatt sig!

Dagens steg, inklusive morgonens joggingtur, blev 21403. Detta nämnt redan nu för jag tänker inte gå så mycket mer i kväll 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>