Så fick jag till slut ändan ur sängen

I FLERA DAGAR NU har jag, åtminstone kvällen innan, tänk mig att springa min ”sjuochenhalva” fast tvärtom. Det vill säga…jag brukar ju ta den på hemvägen och springer då från brandstationen och hem. I morse sprang jag hemifrån till brandstationen.

När klockan skrällde i går morse 05.00 stängde jag av den igen och somnade om. I morse kändes det en aning bättre så jag stängde av men steg faktiskt upp. Sist jag sprang ”sjuochenhalvan”(för en evighet sedan) tog det 1 timma och 10 minuter och det snabbaste tror jag har varit 1 timma och 8 minuter – jag går nästan lika fort som jag springer så det går inte fort 😉 Jag hade bestämt med Woffegubben vid brandstationen 06.30 och jag kom i väg, efter mycket plock med linser och annat morgonbestyr, 05.25.

Banne mig klarade jag hela sträckan, 7,5 km, på 1 timma! Det var som vanligt tufft och gjorde ont i benhinnorna men eftersom jag numera vet att skorna inte är problemet så ignorerade jag detta faktum och bet ihop. Den kändes ganska bra för då vet jag att jag kanske kan springa milen på Tjejmilen i alla fall under två timmar… Jag gissar att alla kontroller dras in efter första dagen 😉

Sedan fick jag stå och vänta en stund innan färdtjänsten kom och hämtade upp mig för vidare färd mot Valhalla. Det blev dock inget sim för mig i dag men det berodde inte på att jag hade sprungit utan snarare på att jag snopet nog glömde få med mig baddräkten 😉 Morgonrutinerna blev ju något annorlunda i morse så det var nog därför baddräkten blev kvar på kökssoffan.

Jag promenade som vanligt från Valhalla till jobbet och sedan blev det ytterligare promenad eftersom jag var på Trygghetsrådet under förmiddagen. Det blir många steg i dag!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>