Rustar för helgen

DET VAR LIKA TRÖGT på gymet i går som i måndags. Fint väder och gym är ingen bra kombination – det liksom drar och suger åt andra håll. I går kände jag mig stressad av att vi skulle hem och packa husvagnen inför avresan i dag. Det visade sig naturligtvis på resultatet men det blev 25 minuters uppvärmning och 55 minuter styrka samt bara 10 minuter stretch efter.

Vi fick packat in det mesta i husvagnen med undantag för TV och annat som är begärligt ur stöldsynpunkt så det tar vi i dag. Problemet är bara att det blir lite stressigt eftersom det är full arbetsdag och receptionen på campingen stänger 20.00. Det är inte så långt till Billingehus som väl är men först ska vi hem till Gråbo och hämta husvagn samt det sista av packningen. Nåja, det är dumt att ta ut oron i förväg – den som lever får se 😉

Midsommarhelgen ska alltså gå i motionens tecken på Billingens Fritidsområde. Men det hindrar inte att snapsen står på kylning, jordgubbar införskaffade och allt annat också, för den delen, som hör midsommar till. Förhoppningsvis ska det bli lite jogging men kanske även lite vandring för det finns en vandringsled där också.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>