Resten av dagen

HAR JAG ÄGNAT ÅT att tvätta ändå mer, stryka och packa inför morgondagens resa till Tyskland. Det är tur att det finns bra musik på radion för den har underhållit mig medans jag strök…mitt stora hatobjekt här i livet!

Nu är allt packat och klart, matsäck inför resan är gjord och det mesta är därmed klart. Vi stiger upp tidigt och ger oss i väg. Det blir bron över till Köpenhamn från Malmö så att man kan bli lite förbannad över avgifterna igen, det var ett tag sedan 😉 Jodå, jag somnade en kort stund på soffan i mitt rum innan Woffegubben kom från jobbet men annars har det liksom gått i ett. Dagens antal steg, 20451, känns helt OK men det lär inte bli så många dom närmaste dagarna och framför allt inte i morgon då vi sitter i bilen hela dagen.

Får se om det blir någon uppdatering under tiden vi är borta. Jag tar med mig datorn men som sagt det återstår att se om det blir tid, känslor och praktiskt möjligt.

….

Och regnet det öser fortfarande ner utan minskad kraft – vad kommer allt vatten ifrån!?

2 kommentarer tillResten av dagen

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>