Hängsälgar och veckans steg

JAG SKULLE RENSA PÅ BAKSIDAN och det har jag ”skullat” otaliga gånger nu men inte fått den riktiga lusten. I eftermiddags tog jag dock mig själv i kragen och gick ut. När jag stod på trappan och spekulerade lite kom jag på att jag måste nog klippa ur hängsälgarna lite (på framsidan) för det är så mycket dött inunder och tyngden gör att bägge hänger snett. Vid första bästa blåsiga dag kommer dom att jämnas med marken…

Jaha, och där gick genast 4 timmar! Inte tusan kom jag till någon baksida i dag heller! Det var mycket jobbigare än jag kunde ana att få ordning på hängsälgarna. Jag har sågat mig lam i bägge armarna och klippt med sekatör samt diverse verktyg så jag känner mig som en banan i ryggen. Det var ju nödvändigt att operera underifrån så att jag kom åt allt dött.

Nu är det inte mycket kvar av dom stackarna och jag vågar inte fota i fall nu R2 skulle råka titta förbi för då förlåter han mig aldrig… Men jag är övetygad om att dom kommer att bli lika fina igen om ett år ellr två. Flytten av dem i våras tog rätt så hårt på skönheten. Men dom lever och frodas i alla fall och nu fick jag dessutom tillfälle att bättra på stöden som jag har åt dem.

Woffegubben är på den årliga vårutflykten med Grafiska klubben i dag. Dom skulle först besöka Grafiska museet i Helsingborg och sedan åka båt till Ven där det ska avnjutas en god middag. Han beräknas inte åter förrän i natt någon gång och hinner han inte med sista busen så ringer han mig för i dag är det min tur att vara färdtjänst i så fall.

Japp, det är söndag och veckan är slut så nu blir jag tvungen att lämna veckans resultat vad gäller stegeriet. Tyvärr ingen höjdarvecka och två dagar är dessutom ren katastrof…

Måndag – 10 481

Tisdag – 12 416

Onsdag – 16 530

Torsdag – 19 178

Fredag – 5 807

Lördag – 4 075

Söndag – 16 190

Totalt på veckan blir det 84 677 steg.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>