Att lyfta skrot….

ÄR TOPPEN – DET KÄNNS I HELA KROPPEN 😉 Gym efter jobbet och faktum är att i dag var det lite trögt så jag gjorde bara tre repetetioner på varje. Jag kände mig helt enkelt lite sliten så det blev nog ganska lagom så. För övrigt blev det uppvärmning i 15 minuter, styrka 60 minuter och hör och häpna – vi stretchade efteråt i en kvart ungefär!!

Vi vet ju bägge två mycket väl att man ska och bör stretcha men om det finns något jag verkligen inte gillar så är det just stretching! Nåväl, nu har vi i alla fall tagit första steget och nu gäller det bara att göra det till en vana.

Så mycket mer blir det inte denna dag…kanske avsluta en film som vi började på för flera dagar sedan men inte sett klart. Det blir tredje sittningen nu 🙂 Filmen vi ser är Våra bästa år – den är bra men det hjälper inte när ögonen faller ihop på kvällsvisten.

Dagens steg är inte så illa för i dag har jag bara promenerat från Valhalla – inget extra på lunchen. Det slutar på 12396 varav 2880 är omräknade från den kilometer jag simmade i morse.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>