Woooow!

JAG ÅKTE till gymet nu i kväll, vilket jag inte besökt sedan midsommar….

Jag visste redan då att dom höll på att utöka men kunde inte riktigt föreställa mig hur det skulle bli. Wooow, säger jag bara!

Jättefräscht, massor med nya maskiner, härlig inredning, luftigt och toppenfint.

Mitt årskort går ut den 21 september och jag har länge funderat om jag verkligen ska teckna mig för ett år till på samma gym eller om jag rent av ska välja något inne i Göteborg.

Jag funderar inte längre kan jag meddela. Redan i dag tecknade jag för ett år till så nu kör vi hårt till 21 september 2005!

Ja, det var verkligen fint och roligt med lite nytt. Jag vet inte ens vad alla nya maskiner heter ännu men jag har provat dem lite lätt i dag.

Bland annat finns det en ny ”helvetesmaskin” (som jag kallar den) men här är det inte bara benen som ”cyklar” utan även armarna är med så jag kan tänka mig att det blir som typ stavgång. Den var kul men lite svår till en början. Skam dock den som ger sig.

I dag körde jag en knapp timma för att det var så länge sedan sist. Får se om det går att simma 1 kilometer i morgon bitti eller om jag kan röra mig över huvud taget. Vet hur det brukar vara med den här griniga muskelmassan jag har 🙂

Det är obgrepligt att folk flinar utan orsak när det finns så många anledningar.

KJELL HJERN

2 kommentarer tillWoooow!