Nu är jag på G igen

SMET LITE tidigare från jobbet i dag och tog tåget till Lerum och gymet.

Körde stenhård kondition i 1 timma – eller ja, åtminstone så hårt som jag klarade efter en mycket passiv sommar.

Det blev:

20 minuter löpband med blandad gång och löpning.

10 minuter på ”handcykelmaskinen” en ny maskin där man cyklar med armarna.

10 minuter på den ”nya helvetesmaskinen” – den där armarna också får jobba.

10 minuter motionscykel.

10 minuter trappmaskin.

Phew….Pulsklockan var på under motionspasset, det är så himla kul att kunna se resultatet under tiden vilket är fullt möjligt nu med linserna. Det har inte funkat innan för jag kan inte ha glasögon när jag tränar utan då har jag bara kunnat se det efteråt:

TOTAL TRÄNIGSTID: 138 timmar.

TOTAL KALORIFÖRBRUKNING: 37962.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 252 varav 60% fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 106.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 20 minuter och 22 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma och 1 minut.

Därpå körde jag 50 minuter styrketräning. Hoppas jag kommer ur sängen i morgon! Jag vet ju så väl att jag borde ta det lugnt nu när jag är helt otränad men det var så himla kul!

Woffegubben har varit ledig i dag, dvs ledig från jobbet, men han har jobbat som en galning här hemma i stället med att köra all lera vi grävt upp, där nu muren står, till tippen. Naturligtvis har det ösregnat i stort sett hela dagen! Jag kan garantera att den leran var tung redan när den var skapligt torr, efter allt regn blir det som att skyffla bly. Nåväl, en del tröttar ut sig på hederligt arbete andra på gym 🙂

Eftersom jag visste att han hade ett tungt slit framför sig i dag var jag noga med att han skulle få i sig rejäl mat under dagen när jag inte var hemma. Det blev hemlagad potatismos över från i går så jag tog fram två bratwurstar som han lätt kunde steka upp och sedan bara värma potatismos och lite grönsaker i micron.

Och nu kommer själva poängen. (Woffegubben har aldrig lagat någon mat – bara ätit den).

När jag kommer hem från gymet så frågar jag givetvis om det gick bra med maten i dag? Ja, svarar han men korven var lite besvärlig att steka för den var ju inte rak……

Så, dagen svar får bli Woffegubbens 😉

Det är något verkligt, någonting kyligt och jordnära som ligger framför er, något lika oromantiskt som en måndagsmorgon, när alla som måste gå till arbetet vaknar med insikten att de måste stiga upp och forsla sig själva dithän.

CHARLOTTE BRONTÉ

Comments are closed.