Hur gick det till?

ATT DET hann bli midnatt igen innan vi kommer oss för att bryta upp från det trevliga sällskapet? Livet är bra härligt när man kan sitta i goda vänners lag och ha myspys långt in på småtimmarna och inte behöva tänka på att klockstollen ska skrälla till morgonen.

Vi vaknade inte förrän halvelva i dag! Så någon frukost blev det inte förrän närmare tolv och det fick bli en så kallad frunch.

Underbart väder som vanligt får man nästan lust att säga men vi är givetvis glada för varje timme som passerar med väder som detta. Den här hemska sommaren hittills har gjort att man inte vågar hoppas för mycket men å andra sidan glädjer sig desto mer. Och skam tar den som gnäller över värmen 🙂

Roffe och Maja med barnen, Majas syster Eva-Lena även kallad Greta, kompisarna Peter och Anki samt Pontus bästa kamrat åkte in till Varberg. För att promenera vid fästningen och gå lite på stan.

Woffegubben och jag åkte i väg till Karlssons för att söka efter ett jordankare. Det fanns inget men Woffegubben hittade andra nyttiga saken som man inte kan vara utan, t ex popnittång, sågblad och andra nyttigheter 🙁

När vi kom tillbaka efter shoppingturen kom bror Conny förbi och var badsugen och vi hängde förstås på. I dag var det två brännmaneter som förpestade tillvaron men Conny avlägsnade dem bägge så att hans syster kunde bada. Jätteskönt för det var verkligen kvavt och varmt. När vi suttit ett tag på stranden kom det en rejäl regnskur vilket man kunde anat med den kvava värmen.

Nåja, det gjorde inte så mycket för badkläderna var redan våta. Skuren drog snart förbi men under tiden satt vi inne i Rolf och Majas förtält alla 10 personer och fikade och hade det mysigt.

Sedan var det givetvis grillning till middag som vi också avnjöt alla tillsammans. Undrar just hur det ska bli när vardagen kommer i kapp och vi helt plötsligt ska äta ensamma igen! Och vad värre är, äta inomhus!

Kvällen var som vanligt en gemensam samling med lite kaffe och likör, pilsner och popcorn samt lite annat smått och gott. Många rövarhistorier och lika många glada skratt blev det förstås även denna kväll. Hoppas verkligen vi kan göra om detta fler gånger med att campa tillsammans så här.

Comments are closed.