Ännu en ljuvlig dag

VISST är det fantastiskt! I dag har det varit ytterligare en dag som det bra inte finns ord tillräckligt starka för att beskriva.

Vi började dagen med, efter frukost, att cykla in till Varberg. Bland annat köpte vi en adapter som gör att vi kan köra kyllådan på 220 volt. Den behövs nu kan jag lova då man behöver kalla dricka titt som tätt och husvagnskylskåpet inte gärna huserar 1 1/2-liters flaskor.

Lite annat småskräp fick vi också inhandlat och däribland en boll. Jag blev nämligen så sugen på att kasta boll i vattnet när vi badar.

När vi kom åter blev det så ett bad och bollen var med. Det var mysigt att ligga i det svala vattnet och kasta boll var himla kul. I dag måste vattentempen legat på minst 22-23 grader. Knappt så man ”ulkade” när man gick i.

Efter badet blev det eftermiddagsfika med nybakade bullar. Vår lilla kvartersbutik tillhandahåller dessa och det smakade givetvis mums. Rätt som det var när vi satt här i solen och slöade kom vi på att vi skulle sticka över till Ullared så så fick det bli.

Jag behövde handla lite mer badkläder då jag bara fick med en baddräkt. Som vanligt gick vi inte ut från Gekås med bara badkläder. Nejdå, det blev några par shorts och Woffegubben ”hittade” inte mindre än tre par långbyxor med mera med mera.

Nu sitter vi här igen och ska se en rulle på video. Solen tar på krafterna så det är inte utan att man känner sig lite trött efter en dag med massor av sol och bad.

Comments are closed.