Varken det ena eller det andra

VILKEN helg! Fem minuter sol och direkt på det femton till trettio minuters ösregn. Blää – nu har till och med växterna fått nog.

Så det blev ingen cykeltur i morse med frukosten i cykelkorgen. Det blev inte så mycket annat heller för den delen. Man tappar liksom sugen med detta eviga skvalande var tjugonde minut.

Vi åkte i väg för att införskaffa Woffegubben ett par nya joggingskor och hade då hoppats att få träffa den excelente unge man som hjälpte mig för ett par veckor sedan med att köpa rätt joggingskor. Tyvärr hade han ledigt i dag men är åter i morgon så det blir till att åka en tur till. Nåja, det är värt besväret för han var duktig och jag är mycket nöjd med mina så det ska vi iväl hoppas att även Woffegubben ska bli med sina tillkommande.

Vi var tvungna att handla lite mat också så det fick vi gjort på vägen hem och årets första jordgubbar med grädde och glass inköptes för efterrätten. Mums – det är något speciellt med dessa röda söta bär. Glass och vispad grädde därtill är på intet sätt fel.

För övrigt har vi tillbringat fler timmar denna helg framför TV:n är på månader innan. Vi har sett lite inspelade filmer men något annat har ju knappast varit möjligt – hoppas det snart blir någon ändring på detta katastrofväder!

Kvinnans hela väsen är en hemlighet som bör bevaras.

KAREN BLIXEN

Comments are closed.