Tillägg

ALLT eftersom jag skiver ”av mig” mitt liv så kommer jag på fler detaljer som jag missat. Jag har nu insett att det inte blir fullständigt och jag kommer inte att bli nöjd förrän allt är på plats så jag lägger till några kursiverade stycken här och var i den mån det går och passar in.

Den kloke kan tycka att det är väl ingen idé att publicera förrän ”hela” livet är klart men då är jag rädd att det aldrig skulle bli något av. Då skulle jag peta och gneta och aldrig bli nöjd. Nu skriver jag rakt ur hjärtat och utan någon större struktur men då kommer det i alla fall på pränt. This is me…..

Den som hävdar att aptiten växer medan man äter har inte upplevt hur aptiten växer medan man svälter.

LUDWIG SCHMIDSEDER

3 kommentarer tillTillägg

  • Jag är JÄTTEglad att du börjat skriva om ditt liv! Jag ska skriva ut och läsa i lugn och ro, skolans datasal med folk som stimmar är inte rätt miljö. Återkommer med kommentarer! *kramkram*

  • Steffanie> Ja, det var gulligt sagt av dig men du får inte glömma att det är du som är ”Kvinnan bakom”. Utan din önskan hade det aldrig blivit av. Jag är glad att ni, du och Anna, uppskattar för själv är jag väldigt kritisk 🙂 *Kram*

  • *Ler* Jag tror att du gör rätt i som lägger ut allteftersom. Annars så kanske det inte blir av sen. Det är en bra idé att lägga in ändringar efteråt med kursiverad stil som du gör. *Kram*