”Fredagsyran”

JA, JAG känner en viss yra och en längtan ut. Det är sista arbetdagen innan semester. Klämmer Fredagsfyran innan jag, likt en kalv på grönbete, ger mig ut i friheten med språng 🙂

Tema: studerande

1. Har du studerat något efter grundskolan/ gymnasiet?

Ja, jag fick för mig att läsa till slöjdlärarinna när vårt Stora Monsterbarn var ett Litet Monsterbarn. Läste i många år på Fässbergs gymnasium kvällstid med allt vad det innebar med familj och ett litet barn. (Jag blev aldrig slöjdlärarinna utan fortsatte att vara mamma på heltid).

2. Om du skulle börja studera nu, vad skulle det bli?

Jag skulle gärna vilja lära mig mer SQL, nu är jag sjävllärd men det räcker oftast inte till när man vill ställa lite kluriga relationsfrågor mot databasen.

3. Vilket är/ var ditt favoritämne?

Sömnad.

4. Var du/ är du duktig i skolan?

Ganska medelmåttig skulle jag tro.

Comments are closed.