Fredagsfyran

TACK OCH LOV för att Fredagsfyran finns mitt i denna tristess som jag för tillfället upplever som mördande.

1. Vad ska man göra när sommaren regnar bort?

Om jag ändå kunnat ge ett bra svar här. Det finns säkert tusen och en saker man kan göra i stället för det vi normalt ägnar oss åt när solstollen skiner som en tok och duniga moln passerar på himlen och vinden skapar ett mysigt prassel i trädens lövverk. Tyvärr verkar alla, inklusive mig själv, vara fixerad vid sol och kanske är det inte konstigt när vi lever i detta solfattiga land. När vi så blir blåsta på sommaren den tid den borde infinna sig så blir det som det blir när det nu inte blev som det skulle. Man surar med andra ord och sliter ut TV-soffan i förtid.

2. Vad är det bästa som hänt dig på sistone?

Att jag i går kväll fick ändan ur vagnen (läs soffan) och fick grävt ur mina bägge komposter…..

3. Vad önskar du dig just nu?

Fred på jorden, mat och annat nödvändigt åt alla, förbud mot cancer aids och alla andra saker man dör av, obegränsat med pengar så önskar jag att nästa vecka, som är den sista innan semester, blir roligare än denna varit. Och om det inte är för mycket begärt (?) bättre väder.

4. Hur känner du dig idag, egentligen?

Uttråkad, trött och less på det mesta.

Comments are closed.