Datoriserat

På simhallen har man nu infört rykande färsk datorteknik. Man får ett armband med en lite platsplupp på i kassan. Den lilla plastpluppen innehåller sedan den teknik som gör att du kan passera vid de glasade grindarna in till badet och du kan välja ett skåp som du sedan låser/låser upp med den lilla plastpluppen.

I dag tittade den grymme badmästaren strängt på mig och sade – I dag simmar du fem minuter mindre och kommer sedan genast ut till mig….

Sade han och vem vågar annat än att lyda. Jag undrade förstås vad han ville och tänkte under simturen att han kanske har problem med systemet och nu han vill ha goda råd….tänkte jag. Jag tänkte också att han kanske vill att jag ska hjälpa till när han med fru sticker till Thailand snart för att vara borta i fem veckor…tänkte jag.

Nä, det var inget av ovanstånde utan jag fick den äran att få ett alldeles eget armband med plastplupp på så att jag slipper stå i kö och kan helt häftigt koda mig rätt in före dom köande.

Haa det ska bli mysigt i morgon och se dom andra badgubbarna och tanterna blänga lite snett på mig.

Annars, ja det blev ju bara 600 i dag eftersom jag fick stränga order att komma ut tidigare så i morgon får jag ta igen det.

Helgen då, jo den har gått åt till att sy färdigt gardinerna och putsa fönster. På söndagen var jag ute och letade plastskum så att jag kan sy nya dynor till stolarna. Det återstår alltså plus alla dukar och att klä om soffan. Paradhanduken är klar.

Inte blev det någon stavgång inte. När vi hade gått från jobbet och hunnit ca 2 km ringde dom från Eftertextombrytningen och sade att det inte att gick att få ut en helsidesannons som Woffe hade gjort. Det var bara att vända och åka tillbaka….

Det var den utegången det.

När vi äntligen kom hem var det svinkallt och jättemörkt och jag kände mig synnerligen besviken. MEN jag tog fram motionscykeln ur garaget och satte på Tina Turner på CD:n. Cyklade 1.3 mil på 30 minuter och hade en arbetspuls 125.

Nåväl….bättre än inget!

Men först måste jag se till att få komma ut med stavarna i kväll. Har inte varit ute sedan i torsdag för det har inte funnits tid helt enkelt.

I fredagskväll var vi åter på ett 50-årskalas – så då bidde det inget.

På onsdagkväll ska jag gå på koserthuset och lyssna på Tjakovski och Bruckner. Det innebär att i kväll och möjligtvis i morgonkväll får det gå i motionens tecken.

Comments are closed.