Rastlös…

FÖR DET FÖRSTA SOV JAG halva förmiddagen! Vaknade inte förrän 09.30 – vilket i och för sig var skönt men inte är bra för mig då jag får lite ångest av att stiga upp så sent och missa dagen. Nåja, nu blev det som det blev när det inte blev som det skulle 😉

Jag började dagen med att betala månadens fakturor och det var inte kul den här månaden om det nu är det någon månad ?! Men att Thailandsresan skulle betalas just nu gjorde ju inte saken bättre men å andra sidan känns det ju bra – fick någon tag i detta svammel 😉

Gräset…detta eviga gräs som är så tråkigt att klippa fick sig också en omgång och det är bara att konstatera – hösten är här…

2_hostrott.jpg

3_hostgult.jpg

Fast en ”blådåre” glädjer oss ännu…

1_bladare.jpg

2 kommentarer tillRastlös…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>