Sitter…

PÅ TÅGET TILL STOCKHOLM (kryss tjugohunda) och har förfärligt tråkigt. Fryser gör jag också för det drar som attan vid fötterna…

Det blev hektiskt värre i dag när jag kom till jobbet, massor av problem som jag fick kasta mig över. Jag som bara skulle vara med på ett möte, jobba i kapp lite och inte ens avslöja att jag var där. Det är inte alltid det blir som man tänkt sig ;-O

Jag var hos optikern på morgonen för synundersökning och ny omgång av linser. Hoppas dom nu kommer snabbt för jag har bara linser för en knapp vecka kvar. Ena ögat, det jag läser med, blev lite högre styrka och ”långögat” samma som innan. Tror jag… Vi testade så många olika styrkor så jag vet knappt varken ut eller in längre.

Woffegubben är kvar därhemmavid och jagar en firma som kan komma och bygga vår nya altan. Såg mörkt ut för dem att få tid innan vintern men vi får väl se vad dom kommer fram till?

Jag hoppas det är lika fint väder i Stockholm som i Göteborg så jag kan ta en promenad från centralstationen till Fridhemsplan när jag väl är framme…

8 kommentarer tillSitter…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>