Lunchat

I DAG HAR JAG LUNCHAT MED Anna. Det är alltid mysigt att kunna träffas så här när jag ändå är i Stockholm. I dag åt vi på ett cafe som heter 11 359 på Sveavägen. Jag tog tunnelbanan dit men gick tillbaka sedan. Det blev ganska så lagom eftersom nästa möte börjar först 14.00.

Tåget går hem 18.10 och blir vi färdiga i tid hinner jag kanske promenera till centralstationen men det återstår att se 😉

2 kommentarer tillLunchat

  • Bim

    Du får nog ihop dina steg i dag också! ;-D

  • Bim> Ja, det blev promenad från saltgruvan till centralen också så nu i sittande stund har jag inte mindre än 28 063 steg 😉 Några hundra till ska det väl kunna bli innan dagens slut. Jag ska visserligen sitta mest i bilen för vi åker direkt ner till Varberg men lite travande fram och åter innan jag däckar i säng blir det nog.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>