Jodå

DET BLEV EN LITEN RUNDA PÅ FAVVOPUBEN efter jag installerat mig efter en skön promenad från Centralstationen. Och i dag skulle jag göra mig märkvärdig och titta i menyn…Då kom han, tror att det är pubägaren, och sade att jag har redan beställt en Ceasarsallad åt dig 😉

Undrar just om jag är kändis där?

Nåväl, det blev en Ceasarsallad och en pilsner och en massa härlig musik från -70, -80 och -90-tal. Det är alltid härlig musik där såvida det inte är fotboll på TV dårå. Det var det inte i dag så jag satt en stund pch njöt samt tjuvlyssnade lite på den pubgästerna på Flying Scotsman. Det blir så när man är ensam och ingen har att prata med 😉

Nu ska jag bara komma mig till ro och sedan sova. Kanske tar jag en Powerwalk till morgonen – vi får se – man har ju blivitr lite bortskämd med sovtiderna nu under semester och i morse var det riktigt kämpigt. Jag tror jag snoozade minst en halvtimme 😉

Jag har i alla fall inte packat ner några löparkläder och skor men väl walkingskorna så en morgontur skulle det mycket väl kunna bli?!

6 kommentarer tillJodå

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>