Det regnade

PÅ FÖRMIDDAGEMN men ordnade upp sig sedan med sol och värme för våra semestersjälar. Jag hade ett telefonmöte under den värsta skuren så jag blev tvungen att bryta för dom, på andra sidan, upplevde det som om jag satt mitt i Beirut när det var som värst med bombregn. Jag kunde dock vara med sista kvarten då det var uppehåll 😉

Woffegubben ”lagade” sängen. Det är nämligen så att det är en höj- och sänkbar sängbotten men av någon outgrundlig anledning ”ramlade” Woffes del ner innan vi for till Tyskland och det har han i dag fixat…

1_wofffefix.jpg

Jag passade på att bädda om med rent i sängen när vi ändå var tvungna att ta bort allt 😉

Till middagen kidnappade vi sedan storebror Conny och till fikat, efter middagen, passade vi på att även kidnappa Leon och Evy.

Det blev en trevlig kväll i goda vänners lag -precis så som det ska vara på sommaren 😉

4 kommentarer tillDet regnade

 • Hej o Tack för kommentaren inne hos mig!

  Har varit på semester, så jag har inte haft tid att svara på dens förrän nu. Jag tycker de har funkat helt fint med Xtravaganza, inte alls så jobbigt somjag till att börja med befarade, efter att ha haft några omgångar med Cambridge i ryggen. Men kul är det ju inte 😉

  Ett ont måste snarare, nu ska jag köra ytterligare 2 veckor, sen är det bra. Man måste nog sätta ett slutmål… de kg som är kvar därefter tills jag är nöjd (misstänker 6-7 kg) får försvinna med rätt kost o träning helt enkelt.

  Har du hunnit dra igång igen??! Jag kan ju tipsa om att äta 10 dagar soppa, 3 dagar mat… av den enkla anledningen att kroppen ställer in sig på en jätte låg förbränning efter 10 dagar… men ger du den lite mat igen, får du en ny fart 😉

  Trevlig dag o Lycka Till!!

 • Annika> Tack för ditt svar 😉 Njae, det är väl lite si och så med den saken. Jag gjorde ett tappert försök i början på juli men det höll inte många dagar.

  Ska se om jag kan ta mig i kragen efter semestern. Vi har en och en halv vecka kvar innan vardagen tar vid igen.

  Tack för tipset – det visste jag faktiskt inte att det var så det funkade! Det kan ju i och för sig också bli en lättare variant att stå ut med.

  Ha en trevlig dag du också – ska läsa i kapp dina senaste inlägg nu.

 • Bim

  Lät ju himla smart det som Annika skrev. Kanske lite lättare att ”stå ut” då, om man kan se fram emot dom tre dagarna med mat! 😉

 • Bim> Absolut. Det kan vara värt ett försök 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>