Dagen

BÖRJADE MED ATT VI KOM ÖVERENS om att ett besök där hemma var av vikt. Anledningen till det är att vi glömde hala ner markiserna när vi åkte hemifrån sist…dvs när vi var hemma och packade för resan. Sedan dess har solen gassat på med undantag för torsdagen och jag var verkligt oroad över mina orchideer.

Men inget ont utan det bär något gott med sig. Nu blev resepackningen uppackad och det var ju inte helt fel.

Det såg dock ganska bra ut och nu är det nerhalat på alla husets fönster…

När nu detta blev gjort vi har inga som helst förpliktelser innan fredag då vi måste hämta ut våra tröjor till Midnattsloppet som avgår på lördagen. Så vi åker alltså hemöver igen på fredag. På måndag måste jag jobba samt resa till Stockholm för att återkomma sent på tisdagkväll. Woffegubben får med andra ord roa sig själv i dagarna två men det ska nog gå det med 😉

Tyvärr missar vi årets kräftskiva här pga Midnattsloppet och i helgen som gick när vi var i Tyskland hade man årets fest…

Jaja, det kommer väl fler säsonger 😉

2 kommentarer tillDagen

  • Bim

    Min syster sprang Midnattsloppet här i Stockholm i lördags! 🙂

  • Bim> Vad mysigt! det är ju första gången för Göteborg och jag ser mycket fram emot alla kringarrangemang där bland annat vår egen friskvårdsförening och företaget ska ha lite arrangemang. Hoppas det kommit för att stanna – det är en rätt stor grej med avstängning av trafik och allt var det innebär mitt i centrum. Ja, det ska bli häftigt att få uppleva 😉 *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>