Varbergsvarvet

START OCH MÅL PÅ GETTERÖN… Fy babba säger jag och då menar jag att det blir nog bara ett Göteborgsvarv för min del! I dag sprang jag 21 km för att testa om jag klarade att springa så långt. Det gjorde jag visserligen men herregud säger jag bara!

Det var tyvärr inte lika välordnat med vätskekontroller som på riktiga varvet men å andra sidan var det inte trångt varken vid start eller målgång 😉

Dom första fem kilometrarna kändes som om jag sprang med två betongklumpar till ben och sedan gick det väl skapligt bra tills jag vände och skulle hela vägen hem igen. Jag sprang altså från Getterön och fortsatte mot Varberg och hela strandpromenaden bort till Apelviken och någon kilometer till (för att få ihop 21 km). På vägen hem rundade jag fästningen för att garanterat få mina 21 km.

Jag hade gärna avbrutit löpningen redan efter 15 km men då skulle jag ju inte få visshet över om jag överhuvud taget skulle klara att springa 21 km…Så det var bara att tugga på. Fort gick det inte – knappt styrfart.

Totaltid: 3 timmar och 40 sekunder.

Maxpuls: 137

Medelpuls: 128

Procent av maxpuls: 83

Procent av medelpuls: 78

Tid över pulsintervallet: 0 minuter

Tid under pulsintervallet: 4 minuter och 7 sekunder

Tid inom pulsintervallet: 2 timmar, 56 minuter och 33 sekunder

Distans: 21,08 km

Max hastighet km/h: 9,2

Medel hastighet km/h: 7,0

Förbrukade kalorier: 1723

Så, jag kan konstatera att det bllir en gång Göteborgsvarv och aldrig mer. Knäna och ryggen har tagit mest stryk och jag kan knappt böja mig ned. Hur ska det gå med tanke på att vi ska cykla Hisingen Runt i morgon bitti – ja, det väl ingen?!

Nu ska vi i alla fall cykla in till Varberg för att inhandla diverse matvaror eftersom strömmen till kylen hade gått i veckan så jag fick slänga all mat som låg i frys och kyl ;-( Det var matvaror för minst tusenlappen så det blir till att bita i sura äpplet och köpa nytt!

4 kommentarer tillVarbergsvarvet

  • Bim

    Ja, jag skriver det som jag alltid skriver…: HUR ORKAR DU ?!?!

  • Mm, hade ni lika varmt som vi så förstår jag att du kroknade för värme tar mer än man kan ana..Du är verkligen superduktig! Lycka till med både cykling och diverse lopp och glöm inte att dricka, dricka och åter dricka! *kram*

  • Bim> Det gör jag inte…knäna känns som spagetti och ryggen som makaroni 😉

  • Snurran> Vi har haft och har ännu en helt fantastisk dag, nästan så jag börjar känna att jag inte vill offra morgondagen på Hisingen Runt… En av barnen påpekade att jag var knallröd i nacken efter linnet som jag joggade i i morse 😉

    Tack, det är skönt att veta att man har supporters där ut i cybespacet 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>