Nästan som vanligt

*HOST* DET KANSKE VAR ATT TA I men jag har faktiskt varit på gymmet i dag. Fråga mig inte när det var sist för det måste vara minst en månad sedan! I och för sig har jag ju orsak och verkan till det som jag farit runt den sista tiden med resor till Stockholm samt en tredagarstripp till Norge. Och de senaste tre veckornas helger har ju varit inbokade med vandring, cykellopp och nu senaste Göteborgs Stavgång och Göteborgsvarvet. Så jag kan väl skylla på det antar jag?

Faktum är att personalen på gymmet faktiskt kände igen mig fortfarande 😉 Det är strongt av dem men å andra sidan är det ju unga människor med bägge hjärnhalvorna på fullt ös…

I dag blev det ett styrkepass på 73 minuter och avslutade sessionen gjorde jag med en 30-minutare crosstraiiner som lite motion och för att testa om benen höll. Det gjorde dem men hur det blir att stiga ur sänghalmen till morgonen – ja, det vete tusan.

Det var ju inte utan att jag märkte av uppehållet. Inte en chans att ta vid på samma vikter som jag hade innan uppehållet men det är väl bara att spotta i nävarna och ta nya tag. Det rörde sig om minus 5 kg på en del övningar så jag ska nog komma i kapp igen.

Nu längtar jag mig fördärvad till Varberg eftersom det blev intet av den varan helgen som gick. Storebror ringde i går, han och Bitten hade precis käkat middag, och undrade hur det gick på Göteborgsvarvet. Han berättade också att han hade vattnat mina krukor och tittat till i största allmänhet. Det känns tryggt att ha honom på plats utifall om att.

Min arbetsdag blev ovanligt lugn och jag hann jobba i kapp riktigt bra eftersom konferensen i projektet i dag blev inställt. Inget ont utan det för något gott med sig. I morgon är det dock på’t igen och sedan har jag ett MBL-möte som jag inte kan missa så jag får helt enket smita ifrån ett par timmar.

Nu kör vi järnet resten av veckan med projektarbetet och jag får helt enkelt jobba i kapp före och efter arbetstid – men det är lugnt eftersom det är kul hela tiden och det blir en så kallad positiv stress.

Jag fick besök i dag av en sjukgymnast från vår företagshälsovård som gav mig vissa anvisningar om hur jag bör sitta. Det kändes lite ovanligt då jag suttit helt fel innan i åratal men jag fick beröm för att jag står och jobbar i mellanåt. Vi har, som väl, är lyxen med höj- och sänkbara skrivbord så när ryggen och axlarna svider är det bara att hissa upp genom att trycka på knappen. Jag ursäktade mig dock att jag inte hade för avsikt att stå just i dag efter varvet 😉 Ska jag vara riktigt ärlig mot mig själv så gör jag inte det särskilt ofta – jag glömmer helt enkelt bort att jag har den möjligheten men Woffegubben tar vägen förbi i bland och kollar mig 😉

Jag har vissa funderiigar på att eventuellt cykla till och från jobbet i morgon men det pratas om regnskurar så jag har inte bestämt mig ännu. Woffe ska till tandläkaren efter jobbet så det hade ju i och för sig passat bra så slipper jag vara kvar så länge efter avslutad arbetsdag. Men å andra sidan känns det inte lockande att cykla så långt om det ska regna?! Den som lever i morgon får se 😉

4 kommentarer tillNästan som vanligt

  • Skönt att kroppen inte har tagit värre stryk av halvmaran än att du kan styrketräna redan nu! Jag tycker du har helt godtagbara anledningar till varför du har ”gymmat” så lite på sista tiden – du har ju knappast nött ut vare sig byxbak eller sofftyg under den tiden så att säga. Ha det gott! *kram*

  • Snurran> Tänk vad härligt det är när man får medhåll till 100% 😉 *Kram*

  • I det här fallet är du värd allt medhåll 🙂 Ha en bra dag, hoppas inte träningsvärken drabbar dig alltför hårt!

  • Snurran> Tack igen! Än så länge är det lugnt på träningsvärksfronten – jag kom ur sängen i morse 😉 *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>