Mot hemtrakterna

NU ÄR JAG PÅ VÄG HEM efter en mycket bra dag i Den kungliga huvudstaden. Arbetsmässigt har det varit otroligt bra och jag är mycket nöjd. Sedan ska jag inte sticka under stol med att jag fick mig en fantastisk powerwalking i morse men en uppdatering kring den kräver de bilder jag tog och jag har ju inte fått med mig sladden till kameran vilket jag beklagade mig för redan i går 😉 Jag ska göra ett tappert försök att få tid för en uppdatering när jag väl är hemma i kväll.

Stockholm har bjudit på sin allra bästa sida dessa två dagar som den här vistelsen varat. Soligt, varmt och gott och bara helt fantastiskt vackert utmed alla vattendrag med blommande buskar och träd. Jag misströstade lite igår vilket fick Mönsterbarnet att ringa för att ge den ömma modern lite tröst i morse när jag var på väg till gruvan. Det var trevligt för jag fick sällskap en bra bit på vägen 😉

Nu blir jag ”resfri” ända tills måndag i nästa vecka om man då undantager resan till Varberg över helgen vilket jag nästan storknar av längtan till när det är så fint väder som det är nu. Det borde vara förbjudet att arbeta vid soligt väder där temperaturen överstiger 15 grader 😉

Även om det nu är vackert att åka genom Sverige så skulle jag gott och väl offra det för läsandet av en god bok liggandes i solstolen och lite mysigt tjabbel med grannarna…

2 kommentarer tillMot hemtrakterna

  • Bim

    Men det måste vara rätt så mysigt också att sitta på ett tåg, och så varva mellan att titta ut på Sveriges underbara natur, läsa en bok, och sitta med datorn! ;-D

  • Bim> Ja det kan jag hålla med om – några gånger…Men när det så blir ofta så är det inte lika kul 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>