Kvällen sjätte maj 2008

LIGGER MAN EFTER GÄLLER DET ATT SÄTTA SMARTA RUBRIKER. Kanske är det dags att sluta med bloggandet när man ständigt ligger någon/några dagar efter? Jag vet inte?

Det hör så klart till att ha lite social samvaro på dessa årliga Brukerforum som det heter på norsk 😉 Och så blev det även denna gång. Det var så himla fantastiskt arrangerat så jag får rysningar bara jag tänker på att det förmodligen är min ”tur” snart igen. God mat och dryck, förstås, och sedan efter en ljuvlig förrätt, huvudrätt samt efterrätt, dans, tjöt och dans igen…

Problemet var bara att ingen vågade börja dans så jag fick ta mitt ansvar. Jag bjöd upp Håkan, en god vän och leverantör, och han accepterade…

1_festen1.jpg

Vi var alltså först ut och ensamma på dansgolvet 😉 Vi skapade en trend för nästa låt var det fullt ös…

2_festen2.jpg

Baren var förstås fullbemannad…

3_baren2008.jpg

Först kom det en norsk trubadur och underhöll – jag älskade honom redan från första låten… Jag har förstås glömt namnet! Efter trubaduren släppte man loss fyra underbara tjejer med band och klös…

5_festbandet.jpg

Dans blev det sedan hela kvällen och natten…

7_dnasgolvet2.jpg

Och baren dessemellan…

8_barkollegor.jpg

Det var en helt underbar kväll på slottet, menar hotellet. Vi bodde inte på det hotell som hade huserade konferensen och kvällens partajande och när min kollega skulle dra sig hemöver hängde jag på. Det var vid midnatt – det kommer ju trots allt ännu en konferensdag dagen efter.

Men innan vi tassade ut från hotellet avsläöade han att han tränat på en låt som gillar väldigt mycket. Vi tar således vägen om pianot och han spelar Felicia som en gud. En värdig avslutning på denna fina kväll!

9_davidspelar.jpg

4 kommentarer tillKvällen sjätte maj 2008

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>