Det var en aning…

VARMARE ATT CYKLA HEM EFTER JOBBET än det var i morse. Jag hade lite flax också för det var medvind till stora delar med undantag för de sista 6 km. Just där är det ALLTID motvind så jag hade nog blivit förvånad om det hade varit något annat. Lite dålig tajming är det eftersom när man cyklat hit är men redan trött – det hade varit bättre att få motvinden de första sex 😉

Nåväl, jag kniper härmed till mig 64 poäng på vår ”På Rulle”-tävling på jobbet 😉

Totaltid: 1 timma, 47 minuter och 55 sekunder

Maxpuls: 126

Medelpuls: 112

Maxhastighet: 41,8 km/h

Medelhastighet: 17,1 km/h

Max cadens: 100 rpm

Medel cadens: 64 rpm

Distans: 32 km

Förbrukade kalorier: 541

Det blir ingen sen kväll – jag är trött som en gnu!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>