Är inte detta typiskt?

JAG HAR TRÅKIGT, ENSAM OCH ÖVERGIVEN i Stockholm 😉 Så, när jag checkat in drog jag ner till stan igen. I brist på gemenskap tänkte jag att jag går på stan en stund och åtmnstone se lite människor i farten. Vädret var ju fint och det var skönt att vara utomhus i stället för att sitt instängd på hotelrummet.

Det blev en liten shoppingrunda med mest fönstershopping men några blusar hamnade i en kasse och sedan gick jag ”hemöver”.

Jag tog lite tråkiga foton på väg hem och när jag passerade favvopuben som jag för övrigt tänk intaga för lite mat och en god pilsner så visade det sig vara någon fotbollsmatch på G för storbildsteven var på och jag ångrade mig. Jag orkar bara inte med fotbollsmatcher 😉

Så jag drog hem och skulle ta ut mina kort ur kameran – ingen sladd med!? Jag klarar inte detta flackande liv tydligen. Antingen så är kamerasladden i Varberg eller i Gråbo men med i resväskan är den inte ;-(

Så nu blir det tidig sänggång och en spännande morgondag lurar i vassen…

9 kommentarer tillÄr inte detta typiskt?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>