Smått och stort

EFTER GYMMET I DAG så drog vi i väg för att uträtta lite ärenden. Dels så körde vi vägen om gymmet och teknade Woffegubbens årskort – bäst att smida medan järnet är varmt 😉

Sedan lämnade jag in min nya fina oanvända skidor för grundvalla. Jag hade liksom inte greppat att det inte bara var att spänna på sig brädbitarna och åka 😉 På torsdag är dom färdiga och sedan ska det tydligen på mer valla inför själva dagen D.

Ja, herreminje var har jag gett mig in på?

Woffe tröstade mig i alla fall i dag att han skulle köpa en 50-kilos säck med gips och följa med upp…

Sedan till det stora då. Det är nämligen så att mitt sändarbälte till pulsklockan fortfarande krånglar titt som tätt och anser att jag inte har någon puls allt, dvs noll. Jag har försökt förklara för det eländes bandet att om så hade varit skulle jag varit död men jag får ju ingen respons. Så i dag åkte jag till en auktoriserad Polarurmakare och fick saken fixad. Dels så berodde det att tryckknapparna som man fäster själva teknikmojängen i hade ärgat lite och sedan visade det sig att det batteri jag bytte i Thailand var aningens för tjockt så det blev dålig kontakt eftersom det inte gick att få ditt locket helt tätt.

Phew! Jag var faktiskt beredd att köpa ett helt nytt sändarbälte om han inte hade fått ordning på det. I går när jag var och tränade fick jag inte igång den alls, bara sträckmätningen men ingen puls, och det kändes banne mig inte lika kul att träna då. Så fjantig är jag!

När vi ändå var i farten fick jag köpt mig vantar inför kortvasan. Två par blev det, ett par tunna handskar att ha inne i ett par tumvantar – en mindre förmögenhet men vad gör man inte för att stå på topp 😉

Lite annat smått och stort blev också avklarat. Bland annat var ju inte kylen så välfylld efter mer än två veckors frånvaro och det lilla som fanns där höll ingen högre kvalitet om man säger så.

Och som inte det var nog så kom jag mig äntligen för att inhandla en ny cykeldator. Den gamla, och den var verkligen gammal, lade ju ner hela verksamheten tidigt i höstas så där stod jag med en död cykeldator! Sedan har jag faktiskt glömt av det men det är ju inte så konstigt i sig eftersom det är långt mellan cykelturerna så här års. Men nu ligger den redo. Den är trådlös och har lite fler funktioner än den gamla hade så det ska bli kul att få testa den. Kanske snart om det inte blir snöstorm eller så. Om jag/vi nu lyckas ställa in den vill säga 😉

Nu ska jag jobba lite (visserligen hemifrån så jag behöver inte åka ner till stan) men sedan vankas det lite fredagsgott och kanske en av våra nya filmer som tomten kom med. Får jag energi över kan det bli en tur in i katastrofområdet, dvs tvättstugan – men jag tror inte jag får det…

I morgon blir det premiärtur (för Woffe) till gymmet 😉

4 kommentarer tillSmått och stort

  • Bim

    Ha en trevlig fredagskväll nu då! 😀

  • Ahnna

    Här har du som ska börja med box och step om det finns platser kvar. Ska ringa och boka i helgen./Ahnna

  • Bim> Åh, jag önskar detsamma. Du har ju åtminstone varit igång några dagar redan så du är väl värd några dagars ledigt. Själv ska jag gå till gruvan åter på måndag 😉 *Kram*

  • Ahnna> Vad roligt! Nu måste du banne mig börja blogga snart så vi får reda på vad du tycker…! Step har jag testat men aldrig box. Är man som jag, smidig som ett kassaskåp så blir det inte så bra 😉 Men det är kul och det är ju huvudsaken. *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>