Hela familjen

STEGADE IN PÅ GYMMET I EFTERMIDDAG, ja det vill säga dem av familjen som fortfarande bor kvar hemma 😉

Woffegubben fick sin första styrketräningsinstruktion och jag gick med vid sidan – alltid lär man sig något nyttigt. Sedan körde jag ett spinningpass på 45 minuter och Woffe körde sitt styrkepass.

Vi försov oss i morse så det blev inget sim och jag har suttit på skolbänken hela dagen så det var skönt att få röra sig lite i kväll.

I morgon blir det möten i en evig räcka och på kvällen bir det SpinningPuls – ett 60-minuterspass som brukar vara väl så tufft.

Jag har dessutom äntligen fått ändan ur vagnen och ringt min farbror doktor för ett besök. Nu ska ha få reda ut det här med mina cirkulationsproblem i händer och fötter. Åtminstone är det den diagnos jag ställt – nu är det väl inte alltid så att vi är helt överens, fabror doktorn och jag, om mina diagnoser. Sist var jag övertygad om att jag hade fått tennisarm men det visade sig redan efter en knapp minut att jag hade feldiagnostiserat 😉

Jag som trode att det skulle läkas lätt soom en plätt med en kortisonspruta. Nädå…det var en myuskel som var överansträngd och tog en evig tid på sig att bli bra. Ingen simning och inget annat heller som ansträngde armen på åtta månader. Inga bicepsövningar, vilket jag lätt överlevde, och inga tunga lyft.

Jag bara fasar över vad han ska säga denna gång…?!

Jag kanske måste sjunka ner i fåtöljen och börja virka 😉

4 kommentarer tillHela familjen

  • Inte för att jag vet något om hur bra eller ddåligt du virkar, men vi får verkligen hoppas att fabbo doktorn inte ger dig ett sånt straff 😉 ..fast, fåtöljen kanske kan bytas mot en spinningcykel – du skulle vara den enda kvinnan i världen med bedriften att spinna och virka samtidigt! 😀

  • Snurran> Jodå, jag har allt gått igenom fasen med virkade dukar både högt och lågt på 70-talet 😉 Dessutom var min utbildningslinje att bli slöjdfröken så nog kan jag både virka och knyppla…

    Men lite sugen blir jag ändå på att bli den enda kvinnan med just den bedriften :-O

  • Bim

    Jag håller tummarna för dig! 😀 *kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>