Försök inte lära

EN MOBILTELEFON SIMMA – det är totalt meningslöst kan jag intyga… Om försök ändå görs så gör det inte i toaletten – dom stendör. Dessutom blir det himla pinsamt när man ska tala om på jobbet varför telefonen inte fungerar längre 😉

Snabt som attan fick jag införskaffat ny i dag som tur är eftersom jag har allt i den, mail, kalender, uppkoppling – det är nog förresten lättare att räkna upp vad jag inte har… Dessutom har jag inte interntelefon på jobbet längre utan allt går till mobilen! Nä, det var så sant! Den klarar inte att koka kaffe 😉

I kväll har jag varit på träff med xtravaganzagänget – vi som numera går fortsättningen soom heter LifeTime. En bra träff med mycket matnyttigt! Vi skrattade mycket ii dag också – det mäste väl räknas som mental näring 😉

6 kommentarer tillFörsök inte lära

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>