Dagens Astor

MIN GODE SIMBORGAREKOMPIS ASTOR fick in en riktig fempoängare i dag när jag varvat honom för tredje gången.

– Vänder du på halva banan?

Han är en riktig charmör och vet precis hur och var han ska lägga ut stötarna 😉

Du är allt snäll du Astor svarade jag leende.

Det är du med svarade han och så simmar du som en raket…

Nu var det där sista inte så mycket som ett uns av sanningen men OK jag acceterar och simmar vidare. I dag blev det bara sjuhundringen eftersom jag skulle hinna stretcha lite också.

Vår bil fick stå kvar på Valhallas parkering efter simningen eftersom det var helt avstängt där vi parkerar normalt på grund av posthusrånet. Det var förresten inte bara där det var avstängt så det blev till och med lite besvärligt att ta sig fram även gåendes.

I kväll hade jag som jag tidigare skrivit ett SpinningPuls-pass inbokat. Före det hann jag värma upp med llite löpning och lite gång på löpbandet. Woffegubben tog vilodag i kväll från gymmet och stannade kvar här hemma. I morgon ska jag ha min vilodag är det tänkt för då är det gruppträff i LifeTime och då hinner man inte så myckket mer.

Läkarbesök är det också i morgon tidigt på morgonen. Det ska bli intressant att höra vad jag får för dom 😉

4 kommentarer tillDagens Astor

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>