Nynäshamn

TRE TIMMAR SNABBTÅG TILL STOCKHOLM sedan, efter kort paus, vidare till Nynäshamn. Lunch, jättegod, och sedan konferens resten av dagen. Intressant som alltid och rätt som det är bubblar energin upp.

Efter konferensen blev det en promenad runt om i området med två ”likasinnade”. Och efter promenaden blev det en pilsner ute i solen. Underbart väder även i dag!

Buffe som smakade mer än bra efter konferens, promenad och en pilsner. Nåja, det blev några pilsner även efter middagen. Här är jättefint och trevlig pesonal. Tyvärr funkade inte uppkopplingen i mitt rum så jag uppdaterar nu via mobilen så därför blir det inte mer i kväll…

10 kommentarer tillNynäshamn

 • Bim

  Kul att höra ifrån dig från Nynäshamn. Även om det blir kort uppdatering från mobilen och utan fotografier. Om du är ute och promenerar och ser ”Nickstabadet” så är du där vi brukar hålla till ibland om somrarna!

 • Bim> Jag har både joggat och promenerat men tyvärr är vi nog inte i närheten av ditt sommarparadis. Det enda jag sett är är färjor till Gotland och Gdansk…samt konerenslokalerna 😉

 • Bim

  Okej! Jag ska kolla din länk och se om jag ser var du är!

 • Gud, så modern du är. Jag som är glad att jag har klocka i min mobiltelefon…:)

 • Vadå? Är hon spårbar via internet nu? Är det Woffe som efterlyst henne?

 • Bloggblad> Var glad för det du. I dag fick jag höra att det finns mobiler med stegräknare och kompass… Skulle inte förvåna mig om det snart kommer en modell man kan ringa i oxå 😉

 • Christopher> Nä, inte behöver han efterlysa mig. Jag har fixat så att han har färdig mat i dagarna tre – bara att värma i micron…;-)

 • Hoppas att du njutit av dagarna 3 i Nynäshamn! =)

  Tänkte passa på att säga att jag kommer ner sista helgen i maj… vad sägs om Gretas på fredagen? 😉

  Kram

 • Skönt att höra att Woffe vet hur micron funkar. Jag blev lite orolig 🙂

 • g-spot> Jamen det hade verkligen varit kul! Jag gissar att du avser 26/5? Ska kolla lite för eventuellt skulle vi ut med husvagnen eftersom det är helg på torsdagen där du vet. Jag lovar att återkomma. *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>