Livstecken

EFTER TRE DAGARS KONFERENS känns det både här och där men det har varit ljuvliga dagar och givande konferenser. Dag 1 som var i måndags konfererades det hela dagen och på kvällen blev det lite umgänge i baren.

Tidigt på tisdagmorgon tog jag en joggingtur. Tyyvärr fanns det inget joggingspår i närheten men jag irrade runt och hittade en liten grusväg som fick duga. Det blev 30 minuter och 2,5-3 kilometer.

Och det underbara vädret gjorde att det var svårt att inte ta alla tillfällen i akt till att komma ut så efter joggingtur, dusch och frukost så tog jag och en likasinnad en promenad i väntan på den stora massan som anlände vid 09.30.

Därefter konfererades det hela dagen igen och på kvällen var det umgänge med hela gänget som var över 200 personer. Ljuvlig middag och en lika ljuvlig efterrätt och därpå levande musik och dans. Jag kom i säng väldigt tidigt, det vill säga tidigt på onsdagmorgon…

Hotellrummet, som jag vistades minst i, var fint…

1_hotellrum.jpg 1_hotell.jpg

Utsikten från matsalen kan inte heller klaga på…

2_matsalsutsikten.jpg

På ondag konfererade vi halva dagen och sedan avslutade vi med lunch. Bussar transporterade oss åter till Stockholms central. Eftersom det var lite mellan bussankomst och tågavfärd tog vi, kolleger och jag, en promenad inne i centrum.

Woffegubben hämtade upp mig på Göteborgs Central vid 19.30-snåret och sedan bar det av hem. Aningen avslagen kände jag mig men det är väl kanske inte så konstigt efter dessa dagar och speciellt sista dagens tid för sänggående som då inte blev vad det normalt brukar vara en tisdag *host* det han ju faktiskt bli onsdag med råge innan jag hamnade sovställning. Jag joggade inte på morgonen…

Trots att jag var vansinnigt trött var jag ju ändå tvungen att inventera vad som hänt när jag varit borta. Magnolian är snart fulländad och blodplommet har börjat blomma…

3_mangafler.jpg 3_blodplommon.jpg

Alpklematisen har massor av blomknoppar och slår säkert ut i dag och nästan alla buskar är bladen utslagna på och på vissa blommor också…

4_alpklematis.jpg 4_buske.jpg

Gula tulpaner och rosa…

5_gulisar.jpg 5_rosisar.jpg

Och i morse när klockstollen larmade kunde jag nog betalat en miljon för att få stänga av och sova vidare. Men någon miljon hittade jag ju inte så det blev till att stiga upp. Jag kände mig inte taggad att hoppa i simbassängen men jag tog en promenad genom det uppvaknande Göteborg…

6_promenad.jpg

12 kommentarer tillLivstecken

 • Fina blommor – det där hörnet gillar jag. Här har det inte kommit lika långt.

  Jag noterar att det är ungefär lika delar pilsnerdrickande och motionerande i dina bloggar…:)

 • Bloggblad> Ojdå, det får jag genast göra något åt! Snart blir det bowlingkväll med arbetskamrater och då får jag försöka hinna med en pilsner extra 😉

 • Bim

  Som vanligt jättefina fotografier! Den sista bilden med trädet och blommorna är ju underbar! Kul att du har haft det bra på din konferens. *Kram*

 • Bim> Fotot är från Bältesspännarparken på Avenyn. Konferensen var med beröm godkänd 😉

 • Tove

  Jag vet inte om du fortfarande pysslar med stegräknaren, men jag har en fråga. Det jag tycker är svårt är hur man ska veta hur mycket t ex simning är värt i steg. Hur räknade du ut sådant?

 • Tove> Jag går inte en meter utan min stegräknare 😉 Simning ger 96 steg per minut. Cykling ger 150 steg per minut osv osv. Så det är bara att kika på klockan när du hoppar i vattnet och när du går upp. Lycka till!

 • Tooooom, var ääääääär duuuuuuu?

 • David> Han kanske är på BB?

 • Vackra bilder.

  Här har det inte kommit lika långt vad jag har märkt. Trädgården ser fortfarande ut som om den befann sig i vårstadiet. Men nu har jag inte varit där sedan i söndags så jag kanske får en glad överraskning i morgon. Värmen har ju verkligen fått björkar och andra träd att bilda blad i en rasande takt.

  Annica

 • Annica> Ja, det är helt otroligt. Jag var borta tre dagar i början på veckan och när jag kom hem var i princip vartenda ett träd grönklädda. Fantastiskt!

 • Låter som en riktigt skön konferens. Ha en härlig helg hemma också.

 • Christopher> Konferensen var bra och givande och faktum är att det var mycket trevligt på kvällen. Detsamma önskar jag dig. Jag har tillbringat dagen hittills i trädgården, alltid något att göra.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>