Åsså var det hem också

DET ÄR BARA ATT KONSTATERA att det ÄR lättare att motionera, vad det än vara månde av för slag, på morgonen när man vilat hela natten. Det var tufft att cykla hem i dag efter jobbet. Visserligen motvind men ändå. Jag kom knappt upp i rekommenderad puls alls på hela färden. Sista milen var det snigelfart – kändes det som i alla fall och benen var bra trötta när jag äntrade hemmet.

Men å andra sidan har jag gjort mitt nu för i dag ;-):

EFFEKTIV CYKELTID: 1 timma, 49 minuter och 58 sekunder.

MEDELHASTIGHET: 17,6 km.

MAXHASTIGHET: 42,5 km.

DISTANS DAGENS TUR: 3 mil, 2 km och 340 meter.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 369 varav 60% fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 102.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 17 minuter och 44 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma, 51 minuter och 1 sekund.

Lite längre tid på hemfärden än i morse alltså och ingen fart på pulsen. Men nu ÄR jag i alla fall hemma och jag tänker sitta framför dumburken så länge jag orkar. Mer ansträngande än så blir det inte denna afton.

3 kommentarer tillÅsså var det hem också

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>