Stockholm

RESAN TILL STOCKHOLM, med start hemifrån vid 7-tiden i morse, gick förhållandevis bra. Ett segt stopp på grund av trafikolycka på Skaraslätten men för övrigt ganska lugnt.

När klockan var strax före 13 anlände vi till Fridhemsplan och installerade oss. Vi har fått bredband här och jag hade ett uppdrag att fixa en kabel i en annan lägenhet som en städerska tyvärr råkat skada så vi tog oss an den uppgiften omedelbums. Det visade ganska snart att jag hade fått med mig fel kabel men Woffegubben åtog sig att gå ut och köpa en ny medan jag gick in till T-centralen där jag mötte Anna som slutade några timmar tidigare från jobbet.

Vi började med ett besök i skoaffären…

1_annaskor.jpg

Vi snurrade runt i stan i timmar för att hitta en bra vinterjacka och hittade en till sist. Vid den tidpunkten ringde Steffanie som då anlänt Stockholms central från Lund med tåget. Vi bestämde att träffas hemma hos oss där Woffegubben väntade. Anna och jag avslutade stadsrundan och tog oss hem till övriga familjen.

Därefter bar det av till Upplands Väsby och hunddagiset för att hämta hem Puslingarna. Som blev så ivriga när vi kom att det var helt omöjligt att ta ett kort…

2_hunddagis.jpg

Väl hemma hos Anna så blev det lite pasta med spenatsås som var beställt i förhand så jag hade med mig färdiglagad. Alla var vid det laget ganska hungriga så det smakade inte fy skam.

Efter mat och dryck blev det lite umgänge och Woffe fick en försenad Farsdagsprsent. En bilkudde med älg på…

3_farsdag.jpg

Ja, att smyga iväg hem igen utan pusskalas med Puslingarna låter sig inte göras. Jag brukar jämföra det med att stå i en biltvätt 😉

4_pusskalas.jpg

Trots resan hit, stillasittandes, fick jag ihop 12 711 steg i dag. Det var nog stadsrundans förtjänst samt det faktum att vi bor på femte våningen…och jag har inte åkt hiss sedan stegräknaren införskaffades i maj…

4 kommentarer tillStockholm

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>